TOCA Race Driver 3

I februar er det klart for en ny runde TOCA Race Driver, men allerede i dag kan du få forsmak på hva vi har i vente i form av en ny demo.

TOCA Race Driver 3 inneholder hele 35 motorsportsdisipliner. Codemasters nevner blant annet GT, off-road, rally, go-karts, touring cars og mye mer, noe som skulle tilsi at uansett hva slags motorsport du liker, burde det være noe for deg i dette spillet. Utviklerne har lisensiert over 50 baner fra virkeligheten (som totalt kommer i over 100 versjoner). Race Driver 3 kommer også med økt fokus på det tekniske aspektet av motorsport enn tidligere, en forbedret skademodell, en online flerspillerbit og økt realisme.

Som forgjengeren kan du spille gjennom en historiedrevet karrieremodus, hvor du får rollen som en ung og lovende fører som må kjempe seg fra bunnen til toppen av motorsportshierarkiet. Etter hvert som du imponerer teamsjefer og andre, vil du få tilbud om bedre stillinger eller stillinger i helt andre disipliner. Alternativt kan du kjøre en ren turneringsmodus, hvor selve kjøringen er det viktigste.

Den ferske demoen setter deg i førersetet på biler som AMG Mercedes C-Klasse, Holden Commodore VZ og K500 Pro Baja Duneracer på baner som Hockenheim, Phillip Island og en internasjonal gjørmebane.

Last ned demoen (555 MB) her:

TOCA Race Driver 3 ramler inn i butikkhyllene i 24. februar i følge Codemasters.

Siste fra forsiden