Tokobot kommer til Europa

Take-Two har kunngjort at de vil bringe PSP-spillet Tokobot til Europa.

Historien i hjernetrim-spillet Tokobot starter for mange tusen år siden, i et land kalt Moritari. Her har en forhistorisk sivilisasjon utviklet en helt unik teknologi, som revolusjonerer selve livet.

Nå, i moderne tid, blir denne teknologien gravd ut av ruinene av private firmaer. Gjenoppdagelsen av små mekaniserte hjelpere kalt Tokobots, har vekket stort interesse hos lykkejegere, som nå truer med å bruke dem til å ta over hele verden.

Spilleren går inn i rollen som helten Bolt, og det er ditt ansvar å få en slutt på denne ondsinnede planen. Bolt starter med seks Tokobots, men etterhvert som vanskelighetsgraden stiger får spilleren tilgang til flere roboter for å mestre de stadig mer komplekse problemene som dukker opp.

For å komme over skumle avgrunner må robotene settes sammen til stiger, heisekraner, husker og glidefly. Du kan til og med sette dem sammen til store samuraier eller heisekraner for å fjerne hindringer i veien. Når spilleren har fullført historiedelen av spillet, kan de ulike utfordringene spilles på nytt i en ”Time Attack”-modus.

PSP-spillet er utviklet av Tecmo, og takket være Take-Two kan europeere og nordmenn se frem til en europeisk utgivelse i løpet av mars-måned.

Siste fra forsiden