Tom Clancy's Air Combat annonsert

Snart kan Tom Clancy-fans få luft under vingene og missiler i baken.

Ubisofts studio i Bucuresti jobber med en helt ny type Tom Clancy-spill der du skal vise muskler i ulike kampfly. Tanken er å lage en helt ny spillserie med Tom Clancy's Air Combat.

– Ubisoft har gode erfaringer med å skape og opprettholde nye spilltitler. Med Tom Clancy's Air Combat vil vi redefinere luftkampsjangeren og utvide Tom Clancy-universet for å kunne levere flere actionspill til gamere, sier Ubisofts Serge Hascoet i en pressmelding.

Spillet er satt til nær fremtid. En privat hær har opparbeidet seg såpass mye makt at den ser sitt snitt til å angripe USA. Spillere vil ta plass i cockpiten til uhyre mektige og avanserte jetjagere. I starten vil man få hjelp av et høyteknologisk støttesystem for piloter. Etter hvert som du blir bedre må man imidlertid klare seg på egne bein.

– Vi er sikre på at denne nye spillserien vil sette standarden for luftkampspill og den vil bli en umiddelbar flerspillersukesess. Spilleren vil kunne oppleve spenningen ved moderne luftkamp, fra intense dueller til taktisk bombing av mål, sier Sebastien Delen, sjefen for Ubisofts studio i Bucuresti.

Tom Clancy's Air Combat kommer til PC, Xbox 360 og PS3 en gang i 2008.

Siste fra forsiden