Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown

Har PC-versjonen av Lockdown de nødvendige forbedringene fra den middelmådige konsollversjonen? En fersk demo gir deg kanskje svaret.

Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown vil bygge på ingrediensene fra tidligere spill i serien, men vil samtidig introdusere en ny enspilleropplevelse med en mer personlig og tøffere historie. Du får det siste høyteknologiske utstyret, og sjansen til å spille som to Team Rainbow-medlemmer: Ding Chavez, den fryktløse lederen av Team Rainbow, og en ny skarpskytterrolle hvor du spiller Dieter Weber, som må dekke hans lags bevegelser med dødelig nøyaktighet.

Fienden blir farligere og farligere for hvert oppdrag, og vil bruke taktikker som kan utvikle seg til hodebry for deg. PC-versjonen lover en rekke forbedringer fra konsollversjonene som fikk lunken mottagelse tidligere i høst. Blant forbedringene finner vi finpusset kunstig intelligens og nytt utstyr. Totalt får vi 20 nye våpen, og 42 totalt. Flerspillerbiten får også en haug av forbedringer, blant annet en ny ”Free for All”-modus.

Demoen, som ble sluppet i går kveld, inneholder et enspilleroppdrag fra Sør-Afrika. Oppdraget kan også spilles i samarbeid med andre. Videre finner vi et multiplayerkart ved navn Prison, hvor du kan teste ”Team Adveersarial”-modusen.

Last ned demoen (520 MB) her:

Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown lanseres 10. februar på PC.

Siste fra forsiden