Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Ubisoft har nå gitt ut den lovede enspillerdemoen til Splinter Cell: Pandora Tomorrow.

Demoen inneholder hele "Paris-to-Nice train"-brettet fra fullversjonen av spillet. Dette brettet foregår, som navnet indikerer, på et tog på vei fra Paris til Nice. Demoen inneholder flere av spillets våpen og høyteknologiske leketøy, som for eksempel "night vision", "thermal vision" og "T.A.K. lasermic". Målet for demoen er å finne en mann som heter Norman Soth.

Splinter Cell: Pandora Tomorrow er etterfølgeren til det populære snikespillet Tom Clancy's Splinter Cell. Spillet følger superspionen Sam Fisher i kamp mot terrorister, og inneholder det samme gameplayet som gjorde originalen til en suksess. Nå har imidlertid Sam Fisher fått flere nye våpen og nytt høyteknologisk utstyr som han kan leke med, samt noen nye bevegelser. Disse kommer utvilsomt godt med, da fiendens intelligens skal være forbedret kraftig siden forrige spill i serien.

Denne demoen er på 120 MB og kan kun spilles i enspillermodus. Ubisoft har sagt at de vil gi ut en demo som viser spillets innovative flerspillermodus om kort tid. I mellomtiden kan enspillerdemoen lastes ned herfra:

Siste fra forsiden