Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Ubisoft har nå gitt ut den etterlengtede flerspillerdemoen til Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow.

Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow er det første snikespillet som prøver seg på ordentlig flerspiller, og i stedet for å etterligne andre utgivelser har utviklerne av dette spillet valgt å gjøre noe nytt og spennende. Her deles spillerne opp i to lag; et lag bestående av terrorister, og et lag bestående av superspioner.

Spionene har som mål å infiltrere terroristenes base for å hente nødvendig informasjon eller sabotere viktige installasjoner. Terroristene har som mål å hindre dem i å oppnå dette. Forskjellen er at mens terroristene er bevæpnet til tennene med alle slags farlige og eksplosive våpen, kommer spionene utrustet med en lyddempet pistol og en haug av høyteknologiske leketøy.

Dette betyr at terroristen kan skyte spionen i fillebiter på få sekunder hvis denne spionen først blir oppdaget. Det å unngå å bli oppdaget blir dermed det viktigste på spionens agenda, og der har han, med alle sine høyteknologiske leketøy, en stor fordel. Flerspillerdelen av Pandora Tomorrow virker derfor svært spennende, og nå får vi endelig muligheten til å finne ut hvordan det faktisk er å spille.

Demoen inneholder et kart som heter Mount Hospital, og spilltypen "neutralization". I "neutralization" må spionene finne og nøytralisere farlige våpen, mens terroristene må beskytte disse våpnene. Demoen er på 59 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden