Tomb Raider: Anniversary

Nå kan du gjenoppleve Lara Crofts første eventyr. Her er en demo av Tomb Raider: Anniversary.

Tomb Raider: Anniversary er en nyversjon av det første Tomb Raider-spillet fra 1996. Ved hjelp av motoren fra det kritikerroste Tomb Raider: Legends har områdene og gameplayet fra det første spillet blitt gjenskapt for et moderne publikum, med flott grafikk og et glatt kontrollsystem. Spillet utvikles av Crystal Dynamics, som også stod for Tomb Raider: Legend.

Bilde fra PS2-versjonen

Her følger vi den barmfagre arkeologen Lara Croft på eventyr i mystiske ruiner rundt om i verden, og underveis må vi blant annet ta turen til Peru, Hellas og Egypt. På hennes vei gjennom disse mystiske stedene møter hun farlige dyr, som ulver, bjørner og krokodiller, samt mystiske monstre og grusomme dinosaurer.

Nå har Eidos lansert en demo av Tomb Raider: Anniversary. Vi vet ikke nøyaktig hva denne inneholder, men sjansene er vel store for at vi må ta turen inn i et eldgammelt tempel eller to (som utvilsomt inneholder en haug av feller, noen farlige dyr og noe eldgammelt maskineri). Installasjonsfilen er på 257 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden