Tomb Raider: Legend

Er Tomb Raider-serien tilbake der vi vil ha den? Her er en forsmak på det syvende spillet med tidenes mest kjente spillfigur i hovedrollen.

I action-eventyret Tomb Raider: Legends må Lara Croft dra på vandring over vår klode for å finne en gammel kulturgjenstand. Dette blir imidlertid ikke så lett, ettersom hun stadig blir hindret av sin onde nemesis. Seriens skaper, Toby Gard er tilbake i førerstolen, og vil på mange måter føre Legends tilbake til røttene for serien.

I stedenfor den karikerte Lara Croft-figuren vi har sett i de siste utgivelsene, vil utviklerne gi oss en mer virkelig og moderne kvinne. Ellers vil spilleren bli presentert for langt mindre byområder, og mange flere ruiner, grotter og jungler. Utviklerne lover også et mer sømløst kontrollsystem, samt dynamiske animasjoner som tilpasser seg omgivelsene.

I denne første spillbare demoen av det syvende Tomb Raider-spillet, har du i oppdrag å finne en gammel kulturgjenstand i Bolivia.

Eller fra en av følgende kilder:

Tomb Raider: Legend har offisiell lansering på PlayStation 2, Xbox, Xbox 360 og PC førstkommende fredag. Versjoner for PSP og GameCube er også annonsert, uten at noen lanseringsdato er avklart enda.

Siste fra forsiden