Tony Hawk's Underground 2 på PSP

Tony Hawk’s Underground 2 ankommer som lanseringstittel på PSP i Europa. Flere byer, triks og nettverkspilling er noe av det vi har i vente.

Tony Hawk’s Underground 2: Remix på PSP viderefører suksessen fra Tony Hawk’s Underground 2 på TV-konsollene. Spilleren blir tatt med på den samme turneen, men blir også introdusert for fire helt nye byer: Las Vegas, Atlanta, Kyoto og Santa Cruz. Hver by inneholder nye originale mål, oppdrag, arrangementer og opplåsbare karakterer.

Du kan velge å kontrollere seg selv, Tony Hawk, Bam Margera eller annen hemmelig opplåsbar karakter i en verdensturnering hvor enda flere ville triks, bevegelser, egenskaper og onskapsfulle skøyerstreker i diverse utfordrende terreng står i fokus.

Ved å benytte deg av saktefilm-funksjonen vil du kunne studere og lære deg triksene i detalj for å få mest mulig poeng. Ved siden av skateboardet kan du også manøvre motoriserte kjøretøyer som scootere og pølseboder.

Som tidsfordriv er det naturligvis fritt frem å tagge ned store deler av byen med din egen grafitti. Du kan enten bruke ferdiglagde logoer, eller designe din egen via grafikkverktøyet som følger med. I spillet kan du også lage egne brettdesign, triks og til og med egne skateparker. Spilleren kan laste inn bilde av seg selv via minnekortet for å personalisere sin egen karakter ytterligere.

Opp til fire spillere kan konkurrere sammen i over ti forskjellige minispill via det trådløse nettverket til PSP. Planen er å gi ut spillet samtidig PSP i Europa. For øyeblikket ser det imidlertid ut til at PSP ikke kommer i salg før til sommeren, men maskinen kan bli ytterligere forsinket.

Her er de aller første skjermbildene:

Siste fra forsiden