Tornado stoppet WOW-beta

En tornado har satt en midlertidig stopper for betatestingen av World of Warcraft. Testingen starter igjen så snart serverne blir tørre.

Den amerikanske betatestingen av World of Warcraft stoppet brått opp, da det Virginia-basert datasenteret hvor serverne befinner seg ble truffet av en tornado. Bygningen ble delvis rasert under møtet med naturkreftene, og selv om serverne ser ut til å ha overlevd hendelsen er de enda for våte til at de kan startes opp.

Dermed må amerikanske betatestere (samt eventuelle nordmenn som har skaffet seg en plass i den amerikanske World of Warcraft-betatesten) vente litt til før spillingen kan fortsette. Betatesten vil forhåpentligvis starte opp igjen i løpet av dagen eller morgendagen, men Blizzard tør ikke love noe som helst på dette tidspunktet.

Serverne som skal stå for den europeiske betatesten befinner seg heldigvis i Frankrike, så tornadosammenstøtet ser ikke ut til å få noen innvirkning på den europeiske betatesten som etter planen skal startes senere denne måneden.

Siste fra forsiden