Total ødeleggelse i Supreme Commander

Strategiklassikeren Total Annihilation får en åndelig etterfølger fra mannen bak originalen. Spillet har fått navnet Supreme Commander.

For en stund siden bekreftet Chris Taylor, som stod bak klassiske Total Annihilation, at Gas Powered Games jobbet med en oppfølger til spillet. På det tidspunktet var det ikke klart om spillet ble en offisiell etterfølger, eller om det kom til å bli et lignende spill. Rettighetene til Total Annihilation-navnet er det nemlig Atari som har.

Nå har bladet PC Gamer kommet med de første informasjonen om spillet, som har fått navnet Supreme Commander. Chris Taylor forteller at han føler sanntidsstrategispill vanligvis ikke inneholder særlig mye strategi i det hele tatt, og at det er noe han prøver å forandre på med dette spillet. Det vil for eksempel være mulig å få en basekommandør til å ta seg av alt som har med ressurser å gjøre, mens du konsentrerer deg om krigføringen.

Spillet foregår, som Total Annihilation, i en rimelig fjern fremtid. Kampene utkjempes ved hjelp av futuristiske våpen, og Chris Taylor forteller at i tillegg til "normale" kjøretøyer får vi enorme stålmonstre - slagskipene i spillet er for eksempel så enorme at du blir nødt til å bruke to skjermer ("dual screen") for å se hele fartøyet på skjermen samtidig, med mindre du zoomer det frie kameraet ut. Ved hjelp av et satellitt-synspunkt kan du sømløst bevege deg fra ulike slag som foregår samtidig.

Supreme Commander skal lanseres i 2006. Nå som spillet har blitt avdekket i PC Gamer tar det nok ikke lang tid før ytterligere informasjon dukker opp på nettet, og vi får en offisiell kunngjøring fra Gas Powered Games selv.

Siste fra forsiden