Total Overdose

I en fersk demo kan du finne ut om Total Overdose er så tanketomt, men likevel så underholdende som vår anmelder skal ha det til.

I Total Overdose får du rollen som Ramiro Cruz, en fengselsfugl som plutselig har blitt svært viktig for DEA. Tvillingbroren hans var i ferd med å infiltrere et narkotikakartell, blant annet for å finne informasjon om drapet på faren deres flere år tidligere. Nå har han imidlertid hatt et stygt uhell med en håndgranat, og Ramiro blir nødt til å ta plassen hans.

Total Overdose er et adrenalinfylt tredjepersons eventyr med massevis av frihet og action. Handlingen foregår i meksikanske nabolag, hemmelige jungelbaser og på den solfylte kysten av California. Her får du blant annet får krasje flotte biler, stjele fancy hatter, skyte massevis av slemminger, hoppe fra motorsykler, møte pene jenter, kjøre traktorer, spise burritos og drikke usunne mengder Tequila.

I en fersk demo lar Eidos deg teste dette tredjepersons actionspillet fra de danske utviklerne i Deadline Games. Demoen inneholder en introduksjonsfilm og ett oppdrag ved navn ”Smash the Stash”.

Last ned demoen (309 MB) her:

For mer informasjon om Total Overdose anbefaler vi vår anmeldelse eller et intervju vi hadde med utviklerne tidligere i år.

Siste fra forsiden