Tough Trucks: Modified Monsters

Tough Trucks: Modified Monsters, fra skaperne av Rally Trophy, ble aldri lansert her til lands. Nå kan du laste fullversjonen ned fra nettet, men du må betale hvis du ønsker å spille det mer enn en time.

Activision Value har gitt ut mye søppel, og det beste eksempelet på dette må være Big Rigs: Over the Road Racing, et bilspill der motstanderen aldri beveger seg, der du kan kjøre gjennom hus, fjell og alt annet på landskapet, og der du ikke har noen tidsfrist overhodet. I tillegg inneholder spillet så mange bugs at det egentlig ikke burde vært lov, og flere publikasjoner har faktisk gitt det karakteren 0. Spillet ble aldri lansert her til lands, så vi i Gamer.no har heldigvis sluppet å teste det.

Tough Trucks virker imidlertid som et underholdende lite spill som kan være vel verd et forsøk. I dette spillet kjører du seks forskjellige pickuptrucker på 16 ulike grusbaner, og målet er å tjene deg rik ved å vinne løp som gir store pengepremier. Bilene tar skade etter som du krasjer dem, og disse skadene må repareres mellom løpene, om du har råd til det. Hvis du har penger til overs kan du oppgradere bilen din slik at du har bedre sjanse til å oppnå gode plasseringer i de kommende løpene.

Spillet ble utviklet av finske Bugbear Entertainment, som er selskapet bak klassikeren Rally Trophy og det kommende (og svært spennende) bilcross-spillet Flat-Out. Derfor har de kunnet bruke noe av den teknologien de har utviklet til Flat-Out under utviklingen av dette spillet, og resultatet er en rimelig realistisk fysikkmotor som påvirker både bilene og objekter langs banene (som, for eksempel, tønner).

Tough Trucks kom opprinnelig ut i Nord Amerika i fjor, men i Europa har det vært svært vanskelig å oppdrive. Nå kan du imidlertid laste hele spillet ned fra nettet, og spille det gratis i en time. Hvis du liker det du ser, må du betale cirka 140 kroner (17 Euro) for å få aktivert resten av spillet. Dette krever naturligvis at du har kredittkort som aksepteres i utlandet.

Spillet, som er på cirka 280 MB, kan du laste ned herfra:

Siste fra forsiden