TrackMania kommer til Norge

Det innovative bilspillet TrackMania kommer endelig til Norge. Det er Nordic SoftSales som skal stå for distribusjonen i vår del av verden.

TrackMania ble utgitt i fransktalende land og Storbrittannia i desember i fjor, og norske gamere lenge ventet på at dette kritikerroste bilspillet skulle komme til Norge. Nå har Gamer.no fått vite at den svenske distributøren Nordic SoftSales (NSS) vil distribuere TrackMania i Sverige, noe som kan bety at BJ Electronics, samarbeidspartneren til NSS, kan være mulig distributør i Norge.

Verken NSS eller BJ Electronics vil bekrefte noen norsk utgivelsesdato for Gamer.no, men tittelen ser ut til å komme innen de neste månedene. I Sverige vil spillet bli lansert 21. mai, og det er også datoen som offentliggjøres i en annonse i siste versjon av bransjebladet Manual. Den norske utgivelsen av TrackMania vil komme med norsk manual og versjon 1.2 (som er under betatesting nå) ferdiginstallert.

TrackMania har allerede blitt populært på nettet, på tross av rimelig begrenset distribusjon. Nå ser det imidlertid ut som at de som allerede spiller TrackMania på nettet vil kunne glede seg til at miljøet skal vokse betraktelig. Det er nemlig ikke bare oss skandinaver som nå vil kunne kjøpe spillet i butikkene. Enlight har sikret seg de amerikanske distribusjonsrettighetene, og Deep Silver vil gi ut spillet i tysktalende land.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om den norske utgivelsen etter som den kommer. For å finne ut mer om TrackMania kan du ta en titt på vår produktside.

Siste fra forsiden