Trackmania: Power Up!

Fantastiske byggekombinasjoner og halsbrekkende konstruksjoner til tross, utviklerene hos Nadeo har ikke brukket nakken enda. Nå lanserer de en demo av Trackmania: Power Up!, utvidelsespakken til det etter hvert godt kjente bilspillet.

Bilspillet som tok Europa med storm i høst kan nå prøves ut i ny og oppgradert form. Tidligere har det blitt lansert en egen flerspillerdemo, men nå har utviklerene også kostet på seg en enspillerdemo. Nadeo og Digital Jesters har nå lagt ut en ny demo som illustrerer enspillermulighetene i TrackMania: Power Up!. Power Up! er den første utvidelsespakken til TrackMania og introduserer en rekke nye muligheter og optimaliseringer av eksisterende kode. Konseptet er fortsatt like spesielt og avhengighetsdannende som tidligere, her er det viltre løp i utrolige banekonstruksjoner som står sentralt.

Arkitektspirene rundt om i verden som bygger baner i hopetall vil få over 40 nye byggeblokker å leke med, i tillegg til muligheten for å bygge tunneler i bakkar og berg. Det totale antallet byggeklosser begynner å nærme seg 350, noe som burde være et godt eksempel på utvidelsesmulighetene i dette spillet.

Ettersom demoen i hovedsak er tiltenkt de som spiller alene, er det også verdt å nevne at Power Up! introduserer en ny spillmodus: Survival. Nadeo lover også en mindre optimalisering av det visuelle preget, med nye menyer og full kontroll over dine egne avatarer. Nettverkskoden har også fått en oppgradering og burde sørge for enda større smil hos de som går til innkjøp av det fulle spillet.

En ny utgave av Trackmania med utvidelsespakken ferdig inkludert kommer også snart i salg, både i Norge og England. Etter et halvt års ventetid blir nemlig spillet endelig tilgjenglig i hjemlige butikker. Det er bare til å dra fram soveposene og legge seg i kø med forventningsfullt blikk mot døren når spillet sniker seg ut i butikkhyllene 21. mai.

Demoen kan lastes ned fra følgende nettsteder:

Siste fra forsiden