TrackMania Sunrise eXtreme

Gjør deg klar for det som kan bli årets villeste bilspillopplevelse; Nadeo har akkurat lansert en demo av TrackMania Sunrise eXtreme.

TrackMania Sunrise eXtreme er en gratis ekspansjonspakke til TrackMania Sunrise, som gjør et av årets heftigste bilspill enda heftigere. I originalversjonen fikk vi halsbrekkende stunts og vanvittige hopp, men dette var tydeligvis ikke ekstremt nok for Nadeo, som nå gir oss enda mer fartsfylt innhold til spillet sitt.

Den nylanserte demoen av TrackMania Sunrise eXtreme kan spilles av alle (du behøver med andre ord ikke originalspillet for å prøve den), og kommer med to brett som kan spilles i race-modus, to stunt-brett, to plattform-brett og to puzzle-brett. Baneredigeringsverktøyet er også tilgjengelig, og du kan spille både alene og på nettet.

Alt sammen foregår på "bay"-miljøet i spillet, hvor du får kjøre en 4x4 - altså ikke den lynraske sportsbilen mange forbinder med spillet. Du behøver imidlertid ikke å engste deg - denne bilen er like morsom å kjøre som sportsbilen. Demoen er på 314 MB, og du finner den her:

TrackMania er imidlertid ikke det eneste Nadeo styrer med for tiden. De jobber også med det neste spillet i Virtual Skipper-serien, som de beskriver som det vakreste seilespillet noensinne. For å se hvorfor de mener det er så vakkert, kan du ta en titt på en nylansert trailer (50 MB) og skjermbilder på det offisielle nettstedet.

NB: I TMSX-demoen kan du endre kameravinkelen ved hjelp av nummertastaturet.

Siste fra forsiden