Trackmania Turbo tar den helsprøe racingserien til konsollene

Lanseres i november.

Ubisoft

Ubisoft annonserte natt til mandag et nytt Trackmania-spill etterfulgt av en kjapp gjennomgang av spillet i aksjon.

Trackmania Turbo skal lanseres til PC, Xbox One, PlayStation 4 i november, og er det første Trackmania-spillet som er tilgjengelig på konsoll.

«Jeg kan se huset mitt herfra!» (Bilde: Ubisoft)

Ubisoft lover over 200 ferdigbygde baner der du kan teste dine kjøreegenskaper, samt masse nye omgivelser der du kan bygge dine egne bilbaner. Trackmania-spillene har blitt kjent for helsprø, brukergenererte baner som virkelig tøyer både fysikkens lover og andre spilleres ferdigheter til det ypperste.

Nye baner ved et knappetrykk

Under Ubisofts pressekonferanse ble det også vist fram en ny funksjonalitet der spillet bygger en tilfeldig generert bane for deg. Hvorvidt dette resulterer i noe som er helt umulig å spille gjenstår å se, men det virker i det minste veldig stilig.

Trackmania Turbo skal også komme med VR-funksjonalitet, en garantert oppskrift på bilsykhet om du spør oss, og lokal flerspiller på samme skjerm. Lanseringsdato er 26. november, 2015.

Trackmania Turbo i all sin prakt (Video: Ubisoft)

Er du fan av Trackmanias helsprø bilbaner, eller holder du heller med andre bilspillserier? Legg igjen din mening i kommentarfeltet.

Siste fra forsiden