Trainz Railway Simulator 2006 i september

To år har gått siden Trainz Railroad Simulator 2004 inntok togsimulatormiljøet med storm. I september kommer oppfølgeren.

I en pressemelding i går ettermiddag går det frem at utgivelsen av Trainz Railway Simulator 2006 er i rute, og utgiveren Just Play sikter seg mot en utgivelse i september. Spillet vil inkludere over ti kjente togstrekninger, gjengitt med et høyt detaljnivå og med en rekke aktiviterer for spilleren underveis. De ulike rutene er en blanding av historiske strekninger til oppdiktete ruter.

- Trainz Railway Simulator 2006 setter en ny standard for realisme og fordypelse i driftingen av en virtuell togbane, forklares det i pressemeldingen.

Spillet leveres med en sterkt forbedret fysikkmotor, som gir helt nye utfordringer. Blant kan man oppleve at koblingen mellom to vogner blir ødelagt. Det er imidlertid opp til spilleren selv hvor stor grad man vil detaljstyre driften av togene og de ulike gjøremålene. Fra det mest realistiske, til autopilot - for de som heller foretrekker å sitte godt tilbakelent i en av passasjervognene for å nyte utsikten, gjerne ved bruk av TrackIR som spillet nå har støtte for.

Spilleren kan velge mellom en rekke aktiviter som lokfører på superlange godstog, høyhastighets passasjertog, eller skiftelokomotiv på en stor terminal. Når som helst i spillet kan spilleren overta et hvilket som helst tog.

Auran stiller opp med en egen nedlastingstjeneste kalt ”Download Station”, hvor spillere kan laste ned nye lokomotiver og strekninger. Alt tilleggsinnhold kan organiseres enkelt i spillet ved hjelp av et nytt verktøy. I et forbedret modifiseringsverktøy er mulighetene er store for å definere sitt eget scenario, ved å redigere terrenget, strekke ut skinner, sette ut mange ulike typer hus, osv. Spilleren kan også fargelegge lokomotiver etter eget ønske.

Flere skjermbilder kan beskues i vårt bildegalleri for Trainz Railway Simulator 2006.

Siste fra forsiden