Transformers: The Game

Er Transformers: The Game virkelig så dårlig som vår omtale vil ha det til? Finn ut med den nylanserte demoen.

Transformers-konseptet passer utmerket for et halsbrekkende actionspill, og derfor er det ikke så rent lite trist at Activision og Lego Star Wars-utvikler Travellers Tales ser ut til å ha tabbet seg kraftig ut med spillmatiseringen av den eksplosive Hollywood-filmen Transformers.

Tøff robot, pinglete spill

I følge konklusjonen i omtalen vår kan Transformers: The Game beskrives som ren idioti pakket inn i et cover med tilhørende markedsføring. Spillet skal ha problemer med alt fra fysikkmotor til oppdragsstruktur og kampsystem, og mangler visstnok engasjement, flerspillermuligheter og evnen til å stå på egne bein.

Hvis du har lyst til å sjekke om vår anmelder har rett i sin dom over Transformers: The Game, og da helst uten å bruke dine surt oppsparte penger på spillet, kan du nå laste ned en demo. Denne er på 700 MB, og inneholder en liten del av spillet.

NB: Demoen er visstnok på fransk.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden