Transport Giant

Er du blant de mange som - 8 år etter lansering - fremdeles mener Transport Tycoon Deluxe er det beste strategispillet? Nå har du mulighet til å finne ut om det snart endelig kommer en verdig konkurrent.

JoWooD har nettopp lansert den første demoen av det kommende togstrategispillet Transport Giant. Mens oppfølgeren til Transport Tycoon (med arbeidstittel Locomotion) lar vente på seg, kan dette være spillopplevelsen mange har gått å ventet på.

Transport Giants lover å gi deg muligheten til å bygge ditt eget forretningsimperium. Hvordan du vil gjøre dette er opp til deg - spillet inneholder alle tenkelige transportmidler, fra tog, lastebiler og busser til helikoptere, fly og båter. Du må legge jernbanelinjer og bygge veier for å knytte sammen ulike byer og fabrikker, for å frakte produkter mellom dem på en effektiv måte.

I denne demoen blir du dratt tilbake til 1850. Du får spille et kart fra en amerikansk kampanje, og oppdraget er å bygge fem trefestninger i løpet av ti år. Disse festningene er spredt rundt på kartet, og for å klare oppdraget må du frakte tømmer fra en skog til et skogbruk, og deretter planker fra skogbruket til festningene. Til rådighet har du kun hester.

Demoen kan lastes ned her:

Siste fra forsiden