Tre Midway-spill til PSP

Midway har kunngjort at de i løpet av året vil lansere tre spill til Sony PSP; NBA Ballers: Rebound, Rush og Mortal Kombat: Unchained.

NBA Ballers: Rebound skal etter planen lanseres til våren, og gir deg sjansen til å bli en av den amerikanske basketballsportens elite. Her får du skape din egen spiller ved hjelp av hundrevis av forskjellige typer klær og juletrepynt (også kjent som "bling") og oppnå kjendisstatus på basketballbanen. Dessuten kan du vise hvem som er sjefen ved hjelp av spillets trådløse flerspillermuligheter, som tillater en-mot-en kamper.

Det neste spillet på Midways PSP-agenda er Mortal Kombat: Unchained, som i følge den amerikanske utgiveren tar Mortal Kombat-franchisen til nye høyder ved hjelp av et innovativt nytt kampsystem spesialdesignet for trådløs flerspiller, samt massevis av dybde og brutalt intens action som Midway håper vil appellere både til Mortal Kombat-veteraner og vanlige PSP-eiere. Spillet kommer med lynrask kamp, nye bevegelser og kombinasjoner og PSP-eksklusive figurer og miljøer.

Til sist har vi Rush, som skal lanseres ved juletider. I dette bilspillet får du prøve å overleve ville hopp og livsfarlige stunts, ispedd arkaderacing fra den originale Rush-franchisen. Spillets historiemodus lar deg utforske en virtuelt gjenskapt Los Angeles, med massevis av snarveier og hemmeligheter. Spillet kommer også med en eksklusiv ny stuntarena, 36 lisensierte biler (i flere klasser) og trådløs flerspiller hvor du kan konkurrere mot en venn eller bare cruise rundt i bymiljøene.

Mer informasjon om Midways kommende titler finner du på deres offisielle nettsted.

Siste fra forsiden