Vant du Batman: Arkham Asylum?

Tre vinnere

Tre knallbra actionspill, t-skjorter og effekter har funnet sine eiere.

Batman: Arkham Asylum seilet nylig inn som et av tidenes beste lisensbaserte spill. Her får vi en svært underholdende blanding av action, utforsking og hjernetrim rundt i Gothams beryktede fengsel.

Andres Vedeler får t-skjorte, batorang, en journal og spillet til PlayStation 3.
Alle tre vinnere får ett eksemplar av spillet.

Batman har igjen fått Jokeren bak lås og slå, men denne gangen er en del av klovnens plan. Han tar over Arkham og slipper fri noen av Batmans farligste fiender. Dermed er det opp til den maskerte hevneren å infiltrere det okkuperte galehuset og få slynglene buret inne igjen. Vi får sniking sniking og kamp i fengselets mange bygninger og utendørsområder, tilgang på massevis av velkjente Batman-dingser, og må hanskes med den mørke ridderens verste fiender.

Vi fikk tidligere i uken henda på tre kopier av spillet (ett eksempler for hver plattform), tre t-skjorter, en batorang og en pasientjournal skrevet av Dr. Penelope Young, sjefspsykiater på Arkham Asylum. Over 1200 lesere deltok i konkurransen.

Vi spurte hvem som har stemmen Joker i Batman: Arkham Asylum, og navnet på det forrige Batman-spillet. Korrekte svar var Mark Hamill og LEGO Batman: The Video Game.

Nå har vi kåret tre vinnere, og premiene fordeles slik:

  • Andreas Vedeler får PlayStation 3-versjonen, med en t-skjorte, en journal og en batorang.
  • Emanuel Nordbrenden får spillet til Xbox 360 og en t-skjorte
  • Kenneth Sørensen får spillet til PC og en t-skjorte

Gratulerer til vinnerne! Premiene er på vei i posten.

Siste fra forsiden