Tribes og Tribes 2 lagt ut til fri nedlasting

De to gamle klassikerene Starsiege: Tribes og Tribes 2 satte nye standarder for lagbasert kamp på Internett når de kom ut for henholdsvis 6 og 4 år siden. Nå er de fritt tilgjenglig for alle som ønsker å laste de ned.

Vivendi Universal har sammen med FilePlanet valgt å tilby både Tribes og Tribes 2 til fri nedlasting. Selv om det er lenge siden spillserien var på sitt største, var Tribes et av de første spillene til å innføre massiv lagkamp på internett eller over et lokalt nettverk.

Årsaken til at spillene slippes nå er nok det kommende Tribes Vengeance, men forhåpentligvis kan dette bidra til at flere selskap slipper sine gamle klassikere til fri nedlastning. Løftet om å slippe spillene fri ble gitt allerede i April, men det er først nå i natt at de har blitt gjort tilgjenglige for alle som ønsker et nostalgisk tilbakeblikk eller å oppleve det som fortsatt er et veldig engasjerende lagspill.

Selv om aktiviteten i Norge og Europa har vært lav for Tribes, var det tidligere et av de dominerende nettspillene i land som f.eks. USA. I senere tid har imidlertid spillene landet i skyggen av andre store titler, slik som Counter-Strike og Unreal Tournament.

Spillene er utviklet av Dynamix, kjent for andre klassikere som "The Adventures of Willy Beamish" og "Betrayal at Krondor" som kom ut på midten av 90-tallet.

Ønsker du å laste ned spillene kan dette gjøres enten via FilePlanet eller ved å benytte en BitTorrent-klient:

For å kunne spille Tribes 2 på nettet, trenger du en CD-nøkkel. Du kan få din egen nøkkel ved å registrere deg hos FilePlanet her:

Siste fra forsiden