Tung strategi i SSG-spillet Battlefront

Det nyeste strategispillet fra veteranene i SSG er nå lagt ut for salg hos nettutgiveren Matrix Games.

Battlefront er et turbasert strategispill som foregår under den andre verdenskrigen. Spillet er basert på filosofien bak SSGs kritikerroste Decisive Battles-serie, men fokuserer på bataljoner. Spillerne får mulighet til å delta i historiske slag som Saipan, Market Garden, Novorossisk og Gazala, hvor de får realistisk kontroll over styrkene sine.

Battlefront er ikke for pyser

SSG forteller at spillet får et forbedret brukergrensesnitt med enklere tilgang på nødvendig informasjon enn de tidligere spillene deres. I tillegg skal den kunstige intelligensen ha blitt videreutviklet, og den skal nå være mye mer fleksibel i forhold til endringer i den strategiske situasjonen.

Som vanlig med SSGs strategispill, er gameplayet i Battlefront svært dypt, og pressemeldingen forteller at spillet er designet for å belønne "korrekt" bruk av de militære styrkene. En rask titt på skjermbildene skulle overbevise de fleste om at dette er et spill som sikter mot de spesielt interesserte, men disse ser til gjengjeld ut til å få alle de utfordringene de ønsker seg.

For øyeblikket er ikke Battlefront tilgjengelig i spillbutikkene. Om du er interessert i å kjøpe spillet, må du besøke spesialistutgiveren Matrix Games.

Siste fra forsiden