TV-serien Heroes blir spill

Den populære TV-serien Heroes får eget spill, fra franske Ubisoft.

I går fortalte vi at Ubisoft hadde snappet opp rettighetene til å lage spill basert på James Camerons Avatar, og i dag følger nyheten om at den franske utgiveren har sikret seg spillrettighetene til TV-serien Heroes, fra NBC.

I følge Hollywood Reporter har Ubisoft fått lisens til å bruke seriens figurer, omgivelser og historier i spill for konsoll og PC, og Heroes-spillet (som ikke har fått noe navn enda) kan dukke opp i spillhyllene mot slutten av neste år.

Produsent Tim Kring kommenterer at han og resten av Heroes-teamet synes det er veldig spennende at Ubisoft vil lage et spill basert på serien deres, og at de er overbevist over Ubisoft evne til å lage fantastiske spill av lisensprodukter.

Artikkelen sier også at teamet bak Heroes har hatt tanker om et spill fra første dag, og at de hele tiden har skrevet historiene sine på måter som gjør at de kunne flettes inn i et eventuelt Heroes-spill.

Heroes følger en gruppe tilsynelatende vanlige mennesker som etter hvert oppdager at de har overnaturlige evner. Disse må de bruke for å redde verden fra en sikker undergang. Mer om Heroes finner du på seriens nettsted.

Hollywood Reporter forteller også at Ubisoft planlegger å gi ut den første traileren fra Lost-spillet deres denne uken, i forbindelse med messen San Diego Comic-Con International (hvor de visstnok også vil komme med den offisielle kunngjøringen av Heroes-spillet).

Siste fra forsiden