Two Worlds-ekspansjon offisielt kunngjort

Til neste år kommer Two Worlds: The Temptation til PC og konsoll.

Om du er en av de mange som satte pris på rollespillet Two Worlds, kan du glede deg til den kommende ekspansjonspakken Two Worlds: The Temptation. Pakken skal lanseres i løpet av første halvdel av 2008, og gir oss flere nyheter.

Omgivelsene ser lekre ut

Two Worlds: The Temptation leverer nytt spillinhold, utvidet gameplay og svaret på en rekke spørsmål og mysterier som dukket opp i løpet av originalspillet.

Den offisielle pressemeldingen forteller at The Temptation vil fokusere både på velkjente områder fra Two Worlds og helt nye områder. I tillegg fortelles det at kampsystemet har blitt oppgradert, og det blir for eksempel mulig å blokkere slag aktivt.

I tillegg loves vi helt nye transportmuligheter og forbedrede bifigurer, som nå gir mye mer realistiske reaksjoner på det som skjer. Pressemeldingen avslutter med å love at vi også kan se frem til en rekke overraskelser, som vil bli avdekket i tiden før lansering.

Two Worlds: The Temptation kommer til PC og konsoll, og for et lite glimt av hva spillet vil tilby, kan du stikke innom det nylanserte nettstedet.

Siste fra forsiden