Two Worlds får lanseringsdato

Rollespillet Two Worlds kan bli en positiv overraskelse. Nå har Zuxxez kunngjort spillets lanseringsdato.

Nå som trekløveret The Elder Scrolls IV: Oblivion, Gothic III og Neverwinter Nights 2 har blitt lansert, sammen med andre store titler som Titan Quest, må rollespillelskere se seg om etter nye spill å glede seg til, og heldigvis ser det ikke ut til at rollespillmarkedet vil tørke helt opp i 2007. I tillegg til potensielle storspill som Mass Effect og Hellgate: London, jobber mindre selskaper med rollespill som også ser spennende ut.

Et av disse er Two Worlds, fra tyske Zuxxez Entertainment og Reality Pump Studios. Her kombineres et dynamisk og sofistikert kampsystem som minner om det vi fant i Star Wars: Knights of the Old Republic med friheten fra Fallout-spillene, og et av målene utviklerne har med spillet er å gi oss en sterk, ikke-lineær historie hvor spilleren får en ekte mulighet til å påvirke spillverdenen gjennom handlingene sine.

Nå har Zuxxez fortalt at Two Worlds vil komme i salg i europeiske butikker 7. mars neste år. I følge en kortfattet pressemelding har de besluttet seg for å gi utviklerne mer tid til finpuss, og det tyske selskapet er overbevist om at spillet vil glede rollespillentusiaster over hele verden.

Two Worlds kommer både til PC og Xbox 360, og om du ønsker mer informasjon om dette rollespillet kan du stikke innom det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden