Two Worlds

Kritikere har gitt rollespillet Two Worlds mye ros. Nå kan du prøve en gratis spillbar demo.

Two Worlds foregår i en middelalderverden hvor det gode og det onde kjemper om menneskenes sjeler. Her kombineres et dynamisk og sofistikert kampsystem som minner om det vi fant i Star Wars: Knights of the Old Republic med friheten fra Fallout-spillene. Et av målene til utviklerne er å gi spillerne en sterk, ikke-lineær historie hvor man får en ekte mulighet til å påvirke spillverdenen gjennom sine handlinger.

I tillegg loves vi en mengde laug, spillområder og detaljerte ikke-spillende figurer. Utviklerne hevder at måten spilleren får erfaring på er mer realistisk og interessant enn i andre spill i sjangeren. Two Worlds kommer med en omfattende enspillerkampanje, samt mulighet for kostnadsfri spilling over nettet.

Demoen veier 866 MB, og tilbyr et utvalg oppdrag i et område kalt «Northern Antaloor». Demoen kan også nytes i flerspiller, med opp til åtte andre spillere.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

PC-versjonen av Two Worlds kom i salg 13. juli. Xbox 360-utgaven er i butikk fra og med i morgen, 24. august.

Siste fra forsiden