U-235 avdekker Retribution

Retribution er et nytt førstepersons skytespill til PC og Xbox 2, og en prototype vil sendes utgivere i november.

U-235 Studios har vært sparsomme med informasjonen om Retribution, et førstepersons skytespill til PC og Xbox 2. Det vi vet er at spillet følger en person ute etter hevn, etter at begge foreldrene hans har blitt drept. Faren var en politimann som kom for nærme en sannhet noen desperat ønsker å holde skjult, og konspirasjonen omfatter blant annet den amerikanske marinen og mektige narkobaroner.

Spillet er for øyeblikket tidlig i utviklingen, og U-235 forteller at de planlegger å sende en prototype til utgivere (for evaluering) i november i år. I mellomtiden ber de om hjelp fra talentfulle individer for å få ferdig denne tidlige versjonen, og hvis føler du har det som skal til kan du ta en titt på nettstedet til spillet. Utviklerne søker etter kartdesignere, modellerere, animatører, lydteknikere og skuespillere.

Det er nok lenge til vi får se noe mer til denne tittelen, men vi ønsker naturligvis U-235 lykke til med prosjektet, og håper de får laget en prototype som er imponerende nok til at en større utvikler vil satse på spillet.

Siste fra forsiden