ÜberSoldier

Her er en demo av skytespillet ÜberSoldier, hvor du som supersoldat med overnaturlige krefter kan hevne deg på nazister.

I fullversjonen av ÜberSoldiers, som slippes i butikkene i slutten av mars, spiller du en genetisk manipulert supersoldat som nylig har klatrer opp av din egen grav. Du er ute etter hevn, og heldigvis for deg, er tidenes største krig i full gang. Du får med andre ord nok av fiender å ta hevn på.

Spillet kombinerer overnaturlige krefter med et stort og autentisk våpenarsenal og en rikholdig variasjon for å levere et originalt og spennende førstepersons skytespill. Oppgaven din blir å slå deg sammen med motstandskjempere og kjempe mot de nazistiske okkupantene. For å vinne må du tenke taktisk samtidig som du er rask på avtrekkerfingeren. CDV skryter av avansert grafikk, dynamisk fysikk og realistiske ragdoll-effekter.

I dag slapp CDV løs den første demoen, som lar deg teste et enspiller-oppdrag, som strekker seg over tre områder. Du må skyte deg vei gjennom horder av zombier og nazister for å slippe fri en leder av motstandsbevegelsen. Våpene du får bruke består av maskinpistoler og en kraftig rakettkaster.

Eller fra en av følgende kilder:

Lansering av ÜberSoldier er satt til 31. mars.

Siste fra forsiden