Ubisoft bringer Cthulhu-grøss til PC

Ubisoft har akkurat sendt ut en pressemelding hvor de forteller at de vil ta seg av den europeiske lanseringen av Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth for PC.

Xbox-versjonen av Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth gjorde det ikke spesielt bra i butikkene, men til gjengjeld fikk det god kritikk i pressen. Vår omtale beskrev det som et utfordrende og spennende grøsserspill hvor du virkelig må bruke hodet for å overleve, og hadde det ikke vært for en til tider svak kunstig intelligens, hadde det stukket av med en nier.

Nå har Ubisoft kunngjort at de vil bringe PC-versjonen av spillet til Europa, og at lanseringen vil finne sted 24. mars i år. Alain Corre fra Ubisoft forteller at de gleder seg over å kunne tilby europeiske PC-eiere muligheten til å tre inn i H.P Lovecraft sin okkulte verden, mens Bethesda-sjefen Vlatko Andonov forteller at de er fornøyde over å kunne jobbe med Ubisoft for å bringe dette etterlengtede spillet til europeiske PC-eiere.

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth begynner ved at spillfiguren din prøver å ta selvmord, men heldigvis (eller uheldigvis, alt etter som) mislykkes du. Resultatet er at du havner på en mentalinstitusjon i mange år. Når du endelig slipper ut vil du finne ut hva som egentlig var grunnen til at du ønsket å gjøre det av med deg selv. Introduksjonen er kanskje dyster, men den er ingen ting mot det som møter deg etterpå.

Blant spillets viktige konsepter kan vi trekke frem et system som dynamisk beregner sinnstemningen din, og om de uhyggelige hendelsene du får ta del i påvirker deg, vil du oppleve hallusinasjoner, panikkangrep, paranoia og mye mer. Gameplayet blander action med hjernetrim og utforskning.

Siste fra forsiden