Ubisoft får Totally Spies!

Tegnefilmserien Totally Spies! spillmatiseres nok en gang, og Ubisoft står for den europeiske utgivelsen.

Totally Spies! er en animert actionkomedie som følger tre unge studiner fra Beverly Hills. Disse har blitt spioner for World Organization Of Human Protection (WOOHP), og gjennom et intenst treningskurs har de kommet i superform og lært hvordan de skal bruke allverdens høyteknologiske hjelpemidler.

Nå har Ubisoft fortalt at de vil gi ut et spill basert på Totally Spies! for PS2, DS, PC og Wii. De tre første versjonene kommer til jul, mens Wii-versjonen kommer i løpet av første kvartal 2008. Spillet utvikles av franske Ouat Media, som tidligere har laget en rekke barnespill (blant annet basert på Kirikou-serien).

Dessverre forteller Ubisofts pressemelding ingen ting om selve spillet. I stedet konsentrerer den seg om hvor populær Totally Spies!-serien er, noe som utvilsomt er veldig spennende informasjon for selskapets investorer, men litt mindre interessant for oss spillere. Ubisoft-direktør Alain Corre sier avslutningsvis at selskapet gleder seg til å bringe en spillopplevelse full av action og humor til seriens tilhengere.

Siste fra forsiden