Ubisoft gir ut Gripshift og Frantix

Racing- og hjernetrimspillet Gripshift og det logiske puslespillet Frantix kommer nå til europeiske PSP-konsoller.

Ubisoft har kunngjort en avtale med Sony Online Entertainment som gir dem de europeiske utgivelsesrettighetene til Gripshift og Frantix. Begge spillene skal lanseres mot slutten av året. Gripshift beskrives som et adrenalinfylt bilspill med hjernetrimelementer, hvor spillerne får kjøre (og designe) ville baner med adrenalinfylte stunts (en beskrivelse som får det til å minne litt om en håndholdt versjon av TrackMania).

Spillet kommer med over 100 varierte baner fordelt på fire verdener (ørken, jungel, is og skrekk), og mange av disse banene kommer med flere forskjellige ruter du kan velge mellom. Du kan spille mot klokken, datastyrte eller menneskelige motstandere (via trådløst nettverk), og du kan også lage egne baner og dele dem med andre spillere. I tillegg kommer spillet med åtte bonusspill, med temaer som bowling, biljard, fotball og ishockey.

Frantix er et hjernetrimspill som foregår i surrealistiske spillmiljøer hvor du presenteres med over 180 brett som du må lede spillfiguren din gjennom. Hvert av brettene kommer med sine egne unike utfordringer og i tillegg er de fulle av feller og monstre som jager rundt. Heldigvis blir det mulig å plukke opp bonuser underveis, som gir deg forbedrede egenskaper. Utviklerne lover at Frantix blir et spill som er lett å plukke opp men vanskelig å legge fra seg, og at det vil utfordre selv de mest hardbarkede veteranene.

Siste fra forsiden