Ubisoft kunngjør Blazing Angels for PC

Ubisoft har nå kommet med en offisiell kunngjøring av at flyspillet Blazing Angels: Squadrons of WWII kommer til PC.

Blazing Angels: Squadrons of WWII er et luftkampspill der du gjennom 18 kampanjeoppdrag og flerspillerkamper over LAN og Internett får fly opp til 40 forskjellige fly fra andre verdenskrig. Kampene foregår over England, Frankrike, Tyskland, Marokko, Pearl Harbor, Midway og Tokyo, og Ubisoft forteller at vi får en heroisk historie som følger en enkelt skvadron gjennom krigen.

Dessuten loves vi innovativ skvadronbasert kamp, hvor de andre pilotene i gruppen din har spesifikke evner som kan brukes til din fordel. I flerspiller kan opp til 16 spillere kjempe mot hverandre, og vi får dessuten ti ekstra oppdrag for kooperativ flerspiller. Spillet legger vekt på action, og fokuserer på heftige luftkamper med massevis av fly i luften samtidig.

Til nå har spillet kun vært bekreftet for Xbox og Xbox 360, men nå har Ubisoft kommet med en offisiell kunngjøring av PC-versjonen, som skal lanseres samtidig med konsollversjonene, i mars. PC-versjonen kommer med mulighet for over 70 fly i lufta samtidig (hvert med 8000-10000 polygoner), enorme landskaper og den samme "HD-grafikken" som Xbox 360-versjonen får.

Mer informasjon om dette actionfylte flyspillet kan du få på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden