Ubisoft kunngjør Faces of War

Ubisoft har kunngjort at de vil gi ut etterfølgeren til det kritikerroste spillet Soldiers of World War II.

Soldiers of World War II var en svært fornøyelig blanding av sanntidsstrategi og taktisk action, og selv om det ikke ble den helt store suksessen i vesten, solgte det godt nok til at de russiske utviklerne Best Way kunne sette i gang arbeidet med en etterfølger, som Ubisoft nå har kunngjort at de vil gi ut. Soldiers of World War II-navnet eies av Codemasters (mens serien heter Outfront i Russland), og Ubisoft har derfor sett seg ut et nytt navn på denne etterfølgeren, nemlig Faces of War.

Faces of War beskrives som et lagbasert sanntidsstrategispill for PC, og lar deg lede amerikanske, engelske, sovjetiske og tyske tropper i en rekke berømte slag fra andre verdenskrig. Her nevnes invasjonen av Normandie (D-Dagen og de påfølgende kampene) og slaget om Berlin, og takket være en svært kraftig grafikkmotor bringes disse slagene til live i detalj. Dessuten skrytes det av avansert kunstig intelligens, som sikrer at soldatene dine alltid vurderer hvordan de kan utføre ordrene dine så trygt som mulig, i stedet for å oppføre seg som hjerneløse roboter.

En spennende detalj er at Faces of War vil integrere et psykologisk element til handlingen, og Ubisoft sier det er det første spillet som bringer menneskelige følelser til sjangeren. Lanseringen av Faces of War vil skje i mars neste år, med mindre det skjer noe uforutsett (noe det riktignok ofte har en stygg tendens til å gjøre i denne industrien).

Siste fra forsiden