Ubisoft kunngjør Haze

Folkene bak Timesplitters og Second Sight har gått sammen med Ubisoft for å lansere et førstepersons skytespill til PS3, Xbox 360 og PC.

Free Radical Design og Ubisoft har kunngjort at den britiske utvikleren jobber med et førstepersons skytespill som heter Haze. Spillet kommer til PS3, Xbox 360 og PC, og skal lanseres tidlig neste år.

Spillet foregår tjue år inn i fremtiden, i en tid der regjeringene har begynt å la multinasjonale selskaper ta over militære operasjoner. Du spiller Jake Carpenter, som nylig har vervet deg for hæren til Mantel, og nå gleder du deg til å kjempe for den gode saken. Mantels soldater er nemlig verdenskjent for sin effektivitet mot terrorister, takket være høyteknologiske våpen og utstyr.

Ditt første oppdrag foregår i Sør Amerika, hvor Mantel kjemper mot en opprørergruppe som kalles The Promise Hand. Ting begynner bra, men etter hvert blir det klart at mye ikke er helt som det burde være. Etter Free Radical Designs forrige spill, Second Sight, burde det ikke komme som noen direkte stor overraskelse at situasjonen i Haze ikke er like sort/hvit som den virker.

I forhold til selve spillet, loves vi flott grafikk, intelligente motstandere og realistisk fysikk (det har vi riktignok hørt før, men skjermbildene ser ikke akkurat stygge ut heller). Vi får kjempe både til fots og ved hjelp av ulike kjøretøyer, og det hele foregår i store uteområder. Flerspilleraction får vi selvsagt også, og her får vi flere forskjellige moduser, inkludert kooperativt spill.

Ubisoft har nylig lansert spillets offisielle nettsted, som blant annet inneholder en velprodusert trailer (som ikke inneholder film fra selve spillet, men som gir et godt inntrykk av hva det hele handler om).

Siste fra forsiden