Star Wars Outlaws - sesongpass

Ubisoft svarer på kritikk av Star Wars Outlaws' sesongpass

Fans er spesielt misfornøyde med eksklusivt oppdrag.

Ubisoft

TLDR

  • Ubisoft har mottatt mye kritikk for å inkludere et sesongpass for Star Wars Outlaws, spesielt et eksklusivt oppdrag kalt Jabba's Gambit, som ikke er tilgjengelig i standardversjonen.
  • Ubisoft har svart kritikken ved å påpeke at Jabba's Gambit er et valgfritt sideoppdrag og at Jabba selv er inkludert i spillet uansett hvilken versjon kjøperen velger.
  • De to spesialutgavene som inkluderer sesongpasset, Gold Edition og Ultimate Edition, koster henholdsvis 1349 og 1549 kroner.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Beslutningen om å inkludere et sesongpass for Star Wars Outlaws har ført til mye kritikk mot Ubisoft den siste uka. Fans har spesielt uttrykt frustrasjon over et eksklusivt oppdrag inkludert i passet – kalt Jabba's Gambit – som ikke er tilgjengelig i spillets standardutgave.

Den nyeste traileren for spillet har i skrivende stund 36 000 tomler opp på YouTube, mot 143 000 tomler ned.

Det har stormet såpass mye at Ubisoft nå har sett seg nødt til å kommentere saken, via IGN. I et forsøk på å roe gemyttene påpeker utvikleren at Jabba's Gambit kun er et valgfritt sideoppdrag og at figuren Jabba er med i spillet uansett hvilken versjon du kjøper.

– For å gjøre det klart, Jabba the Hutt og Hutt-kartellet er et av hovedfraksjonene i Star Wars Outlaws og er en del av opplevelsen for alle som kjøper spillet, uansett hvilken versjon det er, sa en talsperson for Ubisoft og fortsatte:

Se de forskjellige versjonene av Star Wars Outlaws.
Ubisoft.com

– Jabba's Gambit-oppdraget er et valgfritt tilleggsoppdrag med Hutt-kartellet på Kay og Nix sin ferd gjennom regionen Outer Rim. Oppdraget blir tilgjengelig for de som kjøper sesongpasset eller en versjon av spillet som inkluderer sesongpasset.

Foruten det eksklusive oppdraget og en pakke med kosmetiske gjenstander, som blir tilgjengelige ved lansering, byr sesongpasset også på to ladninger med ekstrainnhold. Disse vil ifølge Ubisoft introdusere nye historier, oppdrag og områder å utforske i spillet.

Digitale versjoner av de to spesialutgavene som inkluderer sesongpasset, Gold Edition og Ultimate Edition, koster henholdsvis 1349 og 1549 kroner. Standardversjonen av Star Wars Outlaws koster 899 kroner.

Spillet kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S den 30. august.

LES OGSÅ: Ubisoft-prosjektet NEO NPC bruker generativ KI for å lage spillfigurer du kan snakke med »

Siste fra forsiden