Ubisoft utsetter tredje Far Cry-demo

De av dere som gledet dere til "Boat"-demoen har nok allerede oppdaget at den ikke er ute enda. Ubisoft har dessverre valgt å utsette demoen på ubestemt tid, men vil til gjengjeld gi ut en flerspillerdemo kort tid etter utgivelsen av spillet.

"Boat" er et stort og rimelig åpent kart hvor målene for oppdraget er spredd over en gruppe øyer. Kartet inneholder dessuten flere områder som ikke er nødvendige å besøke, men som gir spilleren viktige fordeler (i form av gode våpen, ammunisjon og liknende) hvis han eller hun tar turen innom. "Boat"-demoen skulle etter planen være eksklusiv for Windows XP-eiere, og den skulle vært lansert den 15. mars.

I stedet for "boat" vil Ubisoft gi ut en flerspillerdemo kort tid etter utgivelsen av spillet. For de som ikke følger med på utgivelsesdatoer kommer Far Cry i butikkene den 25. mars, så det bør med andre ord ikke være særlig lenge til flerspillerdemoen er å finne på nettet. Spillet inneholder tre flerspillermodus, "deathmatch", "team deathmatch" og "assault".

Av spillets flerspillermodus er det "assault" som virker mest interessant, da denne låner en del fra den klassiske "assault"-modusen i Unreal Tournament, men setter gameplayet i en langt mer realistisk setting. Som i Unreal Tournament må det ene laget hindre det andre laget i å oppnå sine mål, som for eksempel kan bestå av å ta over en flyplass eller liknende.

Hvilke moduser som inkluderes i flerspillerdemoen vet vi foreløpig ikke, men det ville vært rart om den bare skipet med standard "deathmatch". Vi kommer tilbake med relevante lenker så snart flerspillerdemoen er tilgjengelig.

Siste fra forsiden