Ubisoft gir ut Final Fantasy XI på 360

Final Fantasy XI fikk sin opprinnelige japanske lansering i 2002, og som de aller fleste vet, er det snart klart for sin debut på Xbox 360. Ubisoft, som gav ut originalspillet til PC her til lands, har nå kunngjort at de også tar på seg arbeidet med Xbox 360-versjonen, samt at de vil gi ut ekspansjonspakken Final Fantasy XI: Treasures of Aht Urhgan. Begge spillene kommer senere denne måneden.

Final Fantasy XI er et MMORPG-spill som foregår i Vana'diel, en fantasifull og variert verden. Her finner du enorme fjell, dype skoger, kalde issletter, golde ørkenområder, åpne hav, store elver og naturligvis mystiske slott og huler fulle av monstre og skatter. For å komme deg frem og tilbake i Vana'diel kan du ri på chocoboer og bruke båter eller luftskip.

Xbox 360-versjonen av Final Fantasy XI kommer med ekspansjonspakkene Chains of Promathia, Rise of the Zilart og Treasures of Aht Urhgan forhåndsinstallert, og de som kjøper Xbox 360-versjonen vil kunne spille sammen med både PS2 og PC-baserte spillere på nettet. Dermed får de umiddelbar tilgang til tusenvis av medspillere.

Treasures of Aht Urhgan-ekspansjonen kommer med ti nye områder, tre nye jobber, en rekke nye fiender, to nye moduser ("besieged" og "assault"), mulighet for å avle chocoboer og mye mer. Informasjon om Final Fantasy XI og ekspansjonene finner du på spillets offisielle nettsted.

Final Fantasy XI

X360
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Square Enix
Utgiver: Square Enix

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen