Ukens nettutgivelser (uke 28)

Golf, hjernetrim og action

Her er ukens nyheter på XBLA, Playstation Network, Virtual Console og PC.

Nettdistribusjon blir stadig viktigere, både på konsoll og PC. I den forbindelse tenkte vi å ta en liten runde på nettet hver uke, for å sjekke hva som er nytt av nettdistribuerte spill.

Golf: Tee it Up.

I utgangspunktet holder vi oss til nye netteksklusive utgivelser på de store portalene på PC (som Steam og Gamersgate), samt Xbox Live Arcade, Playstation Network og Virtual Console/Wiiware.

Denne uken begynner vi på Xbox 360, hvor det dukket opp to spennende spill på systemet. Det første er Golf: Tee it Up, et golfspill fra de finske skaperne av Super Stardust HD.

Schizoid.

Golf: Tee it Up kommer med to golfbaner (hver med atten hull), et enkelt brukergrensesnitt og lekker grafikk, muligheten til å skreddersy sine egne golfere og spille mot andre på nettet.

Det andre spillet er Schizoid, et actionspill som fokuserer på samarbeid. Her må to spillere (eller én spiller og en datamedspiller) samarbeide om å overvinne massevis av fiender. Det interessante er at fiendene kommer i to former. Den første kan kun drepe spiller nummer to, mens de kun er sårbare for spiller nummer éns kuler. Den andre er det motsatt med.

Echochrome.

På Playstation Network har vi endelig fått det Escher-aktige hjernetrimspillet Echochrome, hvor målet er å manipulere omgivelsene slik at en liten person kan navigere seg trygt gjennom dem.

Wii-eiere har ikke så veldig mye å glede seg over denne uken. Det eneste de får er to Virtual Console-spill – Ninja Commando og The Art of Fighting 2, som begge stammer fra Neo Geo-konsollen.

Children of the Nile: Enhanced Edition.

Liker du bybyggespill, kan du stikke innom Steam for å laste ned en ny utgave av det kritikerroste Immortal Cities: Children of the Nile (denne versjonen er også tilgjengelig for som en gratis oppdatering for de som eier butikkutgaven).

Ellers kan du finne motorsykkelspillet FIM Speedway GP 3 på den svenske portalen Gamersgate, hvor du også finner det ferske strategispillet Birth of America 2 (som vi har nevnt tidligere denne uken).

Det var det for denne uken. Som nevnt planlegger vi å fortsette å lage ukentlige artikler om det som dukker opp på nettet, så hvis du har noen innvendinger om formatet, forslag eller ønsker er det bare å ta det opp i diskusjonstråden.

Les også
Lyst til å prøve Warhammer Online?

Siste fra forsiden