The Legend of Zelda – Film

– Universal er i ferd med å sikre seg filmrettighetene til The Legend of Zelda

En «stor avtale» skal til å underskrives, i følge en velkjent kilde.

Nintendo

Super Mario-filmen har i skrivende stund tjent inn over 1,3 milliarder amerikanske dollar, og har lagt seg rett bak Frost 2 på listen over de mest innbringende animerte filmene noensinne.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Super Mario-filmen »

Det kommer derfor ikke som noe enormt sjokk at utgiverne av filmen, Universal, har begynt å se etter andre Nintendo-merkevarer å lage film av.

Det seneste ryktet har det til at det amerikanske filmselskapet har ingen ringere enn The Legend of Zelda i kikkerten, og etter sigende er det like før de signerer en «stor avtale» med Nintendo.

Det er bare å hoppe i det, Link.
Nintendo

Ryktet kommer via The Hot Mic Podcast, hvor den velkjente og velinformerte filmkritikeren Jeff Sneider var ganske sikker i sin sak. Saken ble først omtalt av Eurogamer.

Sneider kunne fortelle at det angivelig kommer til å koste Universal en pen sum, særlig nå som Nintendo har sett hva merkevarene deres kan få til på kinolerettet og «de vet hva de er verdt».

Det skal etter alt å dømme dreie seg om et nytt samarbeid med Minions-studioet Illumination, som også var de som sto bak Super Mario-filmen. Hvorvidt det er hold i ryktene gjenstår selvfølgelig å se.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden