Universet til krig denne høsten

Sega har kunngjort Universe at War: Earth Assault, et sanntidsstrategispill fra noen av utviklerne bak Red Alert.

Universe at War: Earth Assault er et strategispill under utvikling hos Westwood-veteranene hos Petroglyph (som også stod for Star Wars: Empire at War, en av fjorårets største salgssuksesser innenfor sjangeren). Spillet kommer til PC til høsten, og utgis av den japanske giganten Sega.

Hierarkiets "walker"-enhet

Earth Assault foregår i en nær fremtid, hvor menneskeheten får stifte bekjentskap med flere nye utenomjordiske raser. Den ene av dem kalles Hierarkiet, og planlegger å høste alt organisk materiale fra jordkloden. De andre er her stort sett for å krige mot det grusomme Hierarkiet, og de teknologisk underlegne menneskene havner altså mellom asken og ilden.

Dermed ligger alt til rette for det Sega og Petroglyph kaller en storstilt strategisk opplevelse, med både enspiller og flerspiller, og flere spennende funksjoner de mener vi aldri tidligere har sett i sanntidsstrategisjangeren.

Den viktigste av disse er noe som kalles Tactical Dynamics, hvor spillerne får mulighet til å skreddersy enhetene sine i sanntid på slagmarken. Våpen og forsvarsverker kan modifiseres underveis slik at du på best mulig måte kan utnytte deg av den taktiske situasjonen du til en hver tid er i.

Det skrytes også av ødeleggbare landskaper, og det faktum at du kan komme tilbake til en slagmark på et senere tidspunkt, og fortsatt se skadene som ble påført omgivelsene da du var der tidligere. I flerspillermodus får vi dessuten MMO-elementer, og mulighet til å kjempe for dominans over jordkloden i en langvarig onlinekampanje.

Mer informasjon finner du på spillets nylanserte nettsted.

Siste fra forsiden