Unreal Tournament 3 til Xbox 360

Epics neste storspill har fått nytt navn, og kommer til én ekstra plattform.

Nettstedet IGN forteller at Unreal Tournament 2007 har fått nytt navn. Fra nå av skal spillet hete Unreal Tournament 3, selv om det strengt tatt ikke er det tredje spillet i serien. I tillegg røper IGN at spillet kommer til Xbox 360, i tillegg til PlayStation 3 og PC, noe som må sies å være et lite kupp for Microsofts konsoll.

Unreal Tournament 3 får flere kjøretøyer

Lanseringen av de tre versjonene vil finne sted i løpet av årets andre halvdel, og som vanlig kan vi se frem til ekstrem skytespillaction med futuristiske våpen og tøffe krigertyper. Spillet benytter seg selvsagt av Unreal 3-motoren, og blir sannsynligvis et av årets teknologiske høydepunkter.

IGN-artikkelen forteller videre at selv om spillet fokuserer på flerspiller, slik serien har hatt for vane å gjøre i ganske mange år nå, vil det komme med en mye dypere enspilleropplevelse enn tidligere. Dessuten vil det inkludere støtte for kooperativt spill over nettet, og en ny flerspillermodus som kalles "warfare". Med PC-versjonen får vi selvfølgelig også kraftige verktøy for spillmodifikasjon.

Siste fra forsiden