Unreal Tournament 3

Klar for en uvirkelig turnering i helga? Her er betaversjonen av Unreal Tournament 3-demoen.

Unreal Tournament 3 fortsetter der den populære forgjengeren slapp, og fokuset er fremdeles på flerspiller. Et av målene har vært å få det spillet til å fungere som en blanding av Unreal Tournament 2004 og det første Unreal Tournament-spillet fra 1999. Spillet benytter seg av Unreal Engine 3, og vi kan med andre ord forvente en haug av grafiske finesser og spesialeffekter.

Skjermbilde fra Unreal Tournament 3.

I forhold til gameplayet får vi nye spilltyper, kjøretøy og våpen. Den nye «Conquest»-modusen introduserer kjøretøybaserte kamper som foregår over store områder, hvor spillerne må ta kontroll over bunkere og baser for å vinne. Vi loves også forbedrede utgaver av de klassiske modusene «Deathmatch» og «Capture the Flag».

Om noen uker slipper Epic en etterlengtet demo av spillet sitt, men allerede denne helgen kan du kose deg med en betaversjon av den kommende demoen. Her får du prøve både enspiller og flerspiller. Installasjonsfilen er 741 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Fullversjonen av Unreal Tournament 3 kommer i butikkene for PC i løpet av november. Deretter følger PlayStation 3- og Xbox 360-versjoner på et foreløpig ukjent tidspunkt.

Siste fra forsiden