Untold Legends-etterfølger på vei

Sony Online Entertainment har nå kunngjort at actionrollespillet Untold Legends får en etterfølger.

Actionrollespillet Untold Legends: Brotherhood of the Blade har ikke akkurat tatt spillpressen med storm (selv om salgstallene har vært rimelig høye), men Sony Online Entertainment har ikke planer om å gi opp. Nå har de kunngjort etterfølgeren; Untold Legends: The Warrior's Code, et spill som bygger videre på det fundamentet forgjengeren skapte.

I The Warrior's Code må du, som en av fem spillfigurer (alle med muligheten til å forandre form), kjempe mot en mektig krigsherre og de nådeløse undersåttene hans, som daglig slakter sivile ned for fote i sin streben etter makt. Akkurat i det situasjonen ser som mørkest ut, oppdager dere en eldgammel og mektig hemmelighet som gir nytt håp om seier i kampen mot det onde.

Sony forteller at utseendet og spillfølelsen har blitt redesignet og oppgradert for denne etterfølgeren. Handlingen foregår over fem kapitler som totalt inneholder mer enn 45 interaktive spillområder, fulle av feller, ødeleggbare vegger, skjulte skatter og mektige fiender. Spillet kommer også med mulighet for at to spillere kan samarbeide seg gjennom historien og at opp til fire spillere kan kjempe mot hverandre i "player vs. player"-kamper.

Lanseringen er satt til første kvartal 2006. Mer informasjon finner du på seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden