Utgivelsesdato for Guild Wars: Factions

NCsoft har kunngjort den verdensomspennende lanseringsdatoen for Guild Wars: Factions, samt fortalt hva som blir å finne i boksen til den europeiske spesialutgaven.

Den norske distributøren av Guild Wars: Factions har lenge operert med utgivelsesdatoen 28. april for Guild Wars: Factions, noe vi også har gjort her på Gamer.no. Nå har NCsoft selv bekreftet at 28. april er den verdensomspennende lanseringsdatoen for Guild Wars: Factions.

Det neste kapitlet i Guild Wars-serien kan spilles uansett om du har originalspillet eller ikke. Factions vil introdusere spilleren for to nye yrker; leiemorder og ritualist. Leiemordere er blant annet spesialister på bakholdsangrep og raske bevegelser, mens ritualisten kan tilkalle et variert utvalg åndelige skapninger i kamp.

I tillegg får vi et helt nytt asiatisk preget kontinent ved navn Cantha, som befinner seg sør for området spillerne ble kjent med i originale Guild Wars tar til. ArenaNet forteller også om fire nye typer oppdrag, og hevder disse skaper en ny og unik spillopplevelse, samtidig som de appellerer til både rollespillere og konkurransefokuserte gamere.

For de som er litt over gjennomsnittet interessert i Guild Wars, holder det selvfølgelig ikke å bare kjøpe den ordinære versjonen. NCsoft har nå kunngjort at den europeiske spesialutgaven blant annet vil komme med en kunstbok, eksklusive "emotes" for de to nye klassene, spillets lydspor (komponert av Jeremy Soule) på CD, et tøybilde av en ritualist, en kalender og ei musematte.

Som med det første Guild Wars-spillet vil ArenaNet avholde en åpen testperiode, hvor alle som vil kan prøve Guild Wars: Faction gratis. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet, og husk også på å ta en titt på vår artikkel om spillet.

Siste fra forsiden