Utviklere røper demoplaner

Gamere som gleder seg til demoer av Knights of the Old Republic II og S.T.A.L.K.E.R. vil bli skuffet, de kommer nemlig ikke. Men Half-Life 2 får en demo, og skal vi tro ryktene får Medal of Honor: Pacific Assault hele tre stykker.

Den russiske spillsiden playground.ru har nylig kjørt et intervju med utviklerne av S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, og her spurte de om det kommer noen demo av spillet. Svaret var at det rett og slett ikke er tid til å lage en slik demo, da GSC Game World er for opptatt med selve spillet. Det er også trolig at det ville tatt svært lang tid å lage en representativ demo av et såpass stort og åpent spill som S.T.A.L.K.E.R.

Knights of the Old Republic 2 vil heller ikke få noen demo, i alle fall ikke i følge dagens planer hos Obsidian Entertainment. Dette har en representant for selskapet fortalt i et intervju hos RPG Vault. Originalspillet i serien fikk heller ingen demo, så dette er ikke fryktelig overraskende, men litt leit er det likevel.

I forhold til Half-Life 2 er situasjonen lysere. I et intervju hos Computergames.ro forteller Doug Lombardi at det vil komme en demo av Half-Life 2, men at Valve ikke vil konsentrere seg om en slik demo før spillet er ferdigutviklet. De som håper på en demo før utgivelsen av spillet vil med andre ord høyst sannsynlig bli skuffet (med mindre det tar svært lang tid fra utviklingen er ferdig til spillet blir utgitt).

Hvis den tyske fansiten Planet MoHPA har rett, kommer Electronic Arts til å gi ut tre Pacific Assault-demoer. Den første vil dukke opp om ti dager, og er for en spiller, mens den neste dukker opp i august og er for flerspiller. I tillegg vil det komme en ny flerspillerdemo like før spillets utgivelse, som er 30. september.

Siste fra forsiden