Utviklingen av SWAT 4 inne i siste fase

I følge Irrational Games er utvikleren i ferd med den siste delen av utviklingen av SWAT 4, og selv er de svært fornøyd med det de har skapt.

Meredith Levine er gift med Ken Levine, som er sjefen hos den uavhengige utvikleren Irrational Games. I det siste har hun fått i oppdrag å oppdatere nettstedet til selskapet med informasjon om hva de driver på med for tiden, og nå forteller hun om SWAT 4.

Spillet ser virkelig fantastisk ut, forteller hun, og hun fortsetter med å si at teamet har skapt en mørk og skitten spillverden som tilhengerne kommer til å elske. Utviklerne har jobbet svært hardt på spillet, og nå er de opptatt med å perfeksjonere både enspillerdelen og flerspillerdelen. Skal vi tro Meredith Levine er spillet så avhengighetsskapende at programmererne praktisk talt må dra medarbeiderne sine bort fra maskinene slik at de kan hjelpe med å fikse "bugs" i stedet for å spille.

Vi må nok regne Meredith for å være innhabil i forhold til det å dømme kvaliteten til spillet (det skulle jo tatt seg ut om kona til sjefen skrev "SWAT 4 må være noe av det elendigste jeg har sett på en dataskjerm, noensinne" på nettstedet deres), men det lover likevel godt at teamet fortsatt ser ut til å være svært entusiastisk, med tanke på hvor lenge de har jobbet med prosjektet.

Irrational Games forventer at SWAT 4 kommer til å bli ferdigutviklet innen første kvartal 2005, og hvis de allerede nå er i gang med testing og feilfiksing burde de greit kunne nå dette målet.

Siste fra forsiden