Valve avkrefter ekspansjonsrykter

Dårlige nyheter for tilhengere av Half-Life 2 - Valve har avkreftet ryktene om at de jobbet med en ekspansjonspakke til Half-Life 2.

I går var en av de viktigste nyhetene på spillrelaterte sider på nettet at Valve jobbet med en ekspansjonspakke til Half-Life 2. Informasjonen skulle stamme fra britiske PC Gamer, hvor det visstnok ble bekreftet at Valve jobber med en ekspansjon, og at denne inviterer spilleren til å følge historien til Alyx og roboten hennes, Dog.

Nå som flere har fått titte på artikkelen viser det seg imidlertid at mesteparten av informasjonen der er ren gjetning fra PC Gamer sin side. Det vil si at den nå berømte Alyx Gun ikke nødvendigvis kommer til å bli en del av noen ekspansjonspakke til Half-Life 2. Grunnlaget for hele artikkelen er imidlertid et interessant sitat fra Doug Lombardi:

- Selvfølgelig er vi interessert i å fortelle mer om universet vi har laget, og vi vil derfor fortsette å lage etterfølgere til spillet. For øyeblikket jobber vi med et spill der du kontrollerer Alyx og roboten hennes, Dog. Jeg kan ikke fortelle mer på dette tidspunktet.

Hvis det viser seg at dette sitatet er ekte, er det i alle fall god grunn til å tro at Valve vil kunngjøre en ekspansjon (eller en etterfølger) i løpet av tiden som kommer, men hvor lenge vi må vente har vi ingen idé om. For øyeblikket må vi dessverre vente, for i følge Computergames.ro skal Doug Lombardi ha sagt at på tross av ryktene har selskapet ikke kunngjort noen planer for en Half-Life 2-ekspansjon.

At Valve vil bygge videre på Half-Life 2-suksessen med er det i alle fall liten tvil om, og når Valve bestemmer seg for å fortelle om planene deres, vil du selvsagt kunne lese om det her på Gamer.no.

Siste fra forsiden