Valve jobber med Half-Life 2: Episode 2

Robin Walker fra Valve har røpet at arbeidet på Half-Life 2: Episode Two har pågått en stund.

Da Valve valgte å forandre navnet på sin kommende ekspansjon fra Half-Life 2: Aftermath til Half-Life 2: Episode One, var det vel få som ikke forutså at de kom til å prøve seg på noe i samme gate som Ritual sitt Sin Episodes-prosjekt.

Nå har vi fått en slags bekreftelse på dette; Valve-designeren Robin Walker har nemlig røpet (overfor britiske Computer & Video Games) at selskapet er i full gang med Episode Two, og har jobbet med ekspansjonen i en stund.

Han bekreftet også at Episode One ikke ender med en omfattende konklusjon, men at historien fortsetter i Episode Two. Det er ikke klart når Episode Two skal lanseres, men hvis Valve ønsker å satse på episodeformatet bør det ikke komme veldig lenge etter Half-Life 2: Episode One, som etter planen skal lanseres 24. april.

Walker fortalte også at Valve forventer at det skal ta mellom fire og seks timer å spille gjennom Half-Life: Episode One, og at selv om historien ikke avsluttes i den kommende episoden, vil vi få svar på en del spørsmål (inkludert noen om den merkelige mannen som til stadighet dukker opp rundt Gordon Freeman).

Siste fra forsiden